top of page

Wilt u uw organisatie versterken op het gebied van wendbaarheid, waardegedrevenheid of het realiseren van continu verbeterende teams, dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Hoe we u helpen deze doelen bereiken:

Organisatiecoaching

We coachen organisaties om zich te ontwikkelen tot wendbare, doelgerichte samenwerkingsverbanden. Daartoe ondersteunen en adviseren we bij organisatie- en leiderschapsontwikkeling. Onze focus is een gezamenlijke blik op zowel waardecreatie als op menselijke interactie en de samenhang daartussen. 

Teamcoaching

Onze teamcoaching richt zich op het teams helpen optimaal bij te dragen aan de klantwaarde waar de organisatie voor (be)staat.

 

Typerend voor onze aanpak bij teambegeleiding is dat we niet starten vanuit problemen in de interactie, maar beginnen bij de nog onbenutte mogelijkheden, het verbeterpotentieel.

Training en opleiding

Wij bieden een palet aan trainingen en opleidingen met een voorkeur voor maatwerk. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar versterking van samenwerkingscompetenties of leiderschap? Of zou uw organisatie willen leren om Agile, Scrum of Lean toe te passen? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

In samenwerking met agileleancoaching.nl bieden wij daarnaast unieke opleidingen aan op het nieuwe vakgebied agilelean-coaching.

Valuebridge is ook actief in de sport vanuit de overtuiging dat sport de potentie heeft mens, organisatie en maatschappij continue te helpen ontwikkelen. 

Samenwerking voor sportimpact

Sport heeft de potentie om mens, organisatie en maatschappij te helpen ontwikkelen. Daarom draagt Valuebridge bij aan de totstandkoming van lokale sportakkoorden bij verschillende gemeenten om samenwerking en in actie komen te stimuleren. 

Valuebridge begeleidt bijeenkomsten en organiseert werkvormen passend bij de lokale context van gemeenten.

Maatschappelijk potentieel topsportorganisaties

De maatschappelijke missie van topsportorganisaties is van toenemend belang voor de aanhang van professionele sportclubs en ploegen. 

Valuebridge ondersteunt topsportorganisaties bij het benutten van hun maatschappelijk potentieel: door in te spelen op de lokale maatschappelijke behoeften en door creatieve concepten te benutten, weten topsportorganisaties nieuwe doelgroepen aan zich te binden - en krijgen kwetsbare doelgroepen de ervaring van hun leven. 

Bonden in transitie

De sport is voortdurend in transitie: behoeften van sporters veranderen en sportvormen zijn continu in ontwikkeling. Er ontstaan nieuwe (commerciële-)sportverbanden die traditionele structuren onder druk zetten. Van de bonden als gevestigde orde wordt gevraagd te fungeren als katalysator van vernieuwing.

 

Valuebridge helpt sportbonden inspelen op transities in de sport - door middel van  begeleiding in de ontwikkeling tot wendbare en doelgerichte samenwerkingsverbanden.

Meer informatie? 

Wij zijn bereikbaar om u te ondersteunen. Bel of mail gerust.

bottom of page