top of page

OVER VALUEBRIDGE

Waar staan we voor? 

Onze missie is om organisaties en hun teams te begeleiden in het vergroten van hun waardegedrevenheid en wendbaarheid. 

Valuebridge helpt bouwen aan organisaties als gezonde samenwerkingsverbanden, waarbij gezond zowel wijst op een sterke focus op de klant (burger, patiënt, etc.) als op een plek waar mensen hun talenten optimaal kunnen benutten. Hierbij zien we teams als de belangrijkste bouwblokken van een organisatie. 

Wij geloven dat er binnen teams tegelijkertijd aandacht moet zijn voor de kwaliteit van interactie en voor het behalen van betekenisvol resultaat. Dankzij deze dubbele focus helpen wij teams en organisaties op zowel korte als lange termijn bij het behalen van hun doelen. Daarbij geloven we niet in een papieren werkelijkheid, wel in schouder-aan-schouder met leiderschapsteams betekenisvolle stappen zetten (waarbij we ook kijken naar het aandeel van het leiderschapsteam zelf).

Hiertoe zetten we energiegevende en relevante interventies in zoals trainingen, gaming, coaching, verheldering van waardes en waardeketens, agile en lean methodes.  

Team
Ons team
Aty Boers.jpg
Aty Boers, Oprichter

Mail: boers@valuebridge.nl
Tel: + 31 (0)20 7372272

2016.09-007-001-sarah-boers-goi.jpg
Sarah Elbadr-Boers

Mail: elbadr-boers@valuebridge.nl
Tel: +31 (0)64 7312360

Aty Boers heeft 20 jaar ervaring als manager, business consultant, organisatieadviseur en trainer. Zij heeft zich gespecialiseerd in procesgericht organiseren en verbeteren van organisaties. Ontwerpen en ontwikkelen gaan daarbij hand in hand. Gedurende acht jaar was ze partner bij Novius adviesgroep waar ze de vakgroep Business Process Management heeft opgezet. Sinds 2003 werkt zij daarnaast samen met Marijke Lingsma op het gebied van coaching en publiceert samen met haar al tien jaar lang de succesvolle Coachingskalender. Daarnaast is zij mede auteur van de ‘Help-Bibliotheek’ en van diverse boeken en artikelen op het gebied van proces- en verandermanagement.

Sarah Elbadr-Boers heeft na haar bachelor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie een master in Conflict Resolution and Governance gedaan. Na de nodige buitenlandervaring te hebben opgedaan in onder andere Jeruzalem, Beirut en Athene is zij teruggekeerd naar thuisbasis Amsterdam om de opleiding Agile Lean Teamcoach te volgen en zich bij Valuebridge aan te sluiten als projectmedewerker. Ze is vooral geïnteresseerd in "slimmer werken" en dan met name bij belangenbehartigende organisaties. In haar vrije tijd leest ze graag biografieën en plant ze verre reizen.

Portrait foto Q.jpg
Querian Eijgensteijn

Mail: eijgensteijn@valuebridge.nl
Tel: +31 (0)64 5185720

Querian Eijgensteijn is gedreven door betekenisvol werk voor mens, organisatie en maatschappij. Hij is in opleiding tot Agile-lean teamcoach met een sterke focus op maatschappelijke vraagstukken. Met een eigen sportverleden als wielrenner en de studies Bewegingswetenschappen en Bestuur & Organisatie (specialisatie Sportbeleid & Sportmanagement) werd hij steeds weer bevestigd in de overtuiging dat sport en bewegen betekenisvol kan zijn voor mens, organisatie en maatschappij. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de tennisbaan, traint hij voor diverse triatlonevenementen en reist hij Europa door per fiets. In 2019 heeft Querian zich aangesloten bij Valuebridge; hij is sindsdien een aanvulling met frisse blik en menselijke benadering van organisatieverandering en teamcoaching.

Meer informatie? 

Wij zijn bereikbaar om u te ondersteunen. Bel of mail gerust.

bottom of page