top of page

Introductieworkshop: Meteen aan de slag met Agile-lean teamcoaching

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

23 apr 2020 14:00 – 19:00

Café Camping Ganspoort Utrecht, Helling 87, 3523 CB Utrecht, Nederland

Over het evenement

 Bijeenkomst "Meteen aan de slag met Agile-lean teamcoaching" 

 

23 april 2020 - Café Camping Ganspoort Utrecht

 

Wil je gedegen en goed beslagen ten ijs komen als Agile (team)coach, verander coach, Scrum Master, of ben je gewoon geïnteresseerd in het Agile-Lean gedachtegoed, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze introductiedag voor jou!

Je hoeft namelijk niet te wachten tot je organisatie met een Agile of Lean traject start, om er met een team mee aan de slag te kunnen. Schrijf je in voor de middagbijeenkomst “Meteen aan de slag met Agile Lean Teamcoaching!”, in samenwerking met Agileleancoaching.nl, en leer in één middag de eerste stappen te zetten in het creëren van wendbare teams en betekenisvolle organisaties.

 

Tijdens deze bijeenkomst leer je, door middel van zowel theorie als praktijk, de eerste stap te zetten in je eigen ontwikkeling omtrent agile, lean, en teamcoaching. We geven je genoeg handvatten en tips om mee te werken zodat je de volgende keer dat je op je werk bent, “meteen aan de slag” kunt! Voor wie daarna de smaak te pakken heeft, biedt Agileleancoaching.nl diverse opleidingsmogelijkheden aan. 

 

De bijeenkomst “Meteen aan de slag met Agile-Lean Team Coaching” vindt plaats op 23 april 2020 bij Café Camping Ganspoort in Utrecht. Het duurt van 14:00 tot 19:00 en is inclusief welkomstdrankje en hapjes. 

 

Kosten van de bijeenkomst zijn 50€ p.p. Dit bedrag krijg je terug bij deelname aan een opleidingstraject van het traject Agile-lean teamcoaching. Interesse? Mail ons voor deelname via info@valuebridge.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken! 

Ben je al helemaal pro als het om agile lean teamcoachen gaat? Stuur deze pagina door naar iemand voor wie dit interessant kan zijn! 

Deel dit evenement

bottom of page